Alanya Kültür Merkezi B Salonu’nda yapılacak olan kongrede mevcut İyi Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ve Hilmi Er yarışacak. Aday olacağı konuşulan Süleyman Kaya ve Hüseyin Karakulak’ın ise seçim saatine kadar listelerini verip vermeyeceği merakla bekleniyor. Kongrede 2 sandıkta 433 delege oy kullanacak.

“TOYUMUZA BEKLİYORUZ”

İyi Parti Alanya İlçe Başkan Alper Arıkan, “Seçimde 2 sandıkta 433 delege oy kullanacak. Süleyman Kaya ve Hüseyin Karakulak henüz herhangi bir liste sunmadı. Adaylıktan çekildiler. Bir dönemi tamamlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Pazar günü gerçekleştirilecek kongrenin ardından ikinci döneme başlayacağız. Antidemokratik sistemlerde kongreler teferruatken, İyi Parti’de demokrasi özüne işlemiş, çoğulcu katılımcıyı destekleyen partimizde kongreler düğündür, toydur. Toyumuza herkesi bekliyoruz” dedi.

“İNANIYORUZ”

433 delegenin tamamının oyuna talip olduğunu belirten İyi Parti Alanya Başkan Adayı Hilmi Er ise, “Ben ve ekibim hazırlıkların çoğunu tamamladık. Son rötuşları yapıyoruz. İyi Parti ve Alanya’mız kardeşlik içerisinde kongre yaşayacaktır. Ben ve ekibim 433 delegenin tamamının oyuna talibiz. Bu seçimden başarıyla çıkacağımıza sonuna kadar inanıyoruz” diye konuştu.

 “KARARIMIZ NET”

İyi Parti Alanya İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Kurt, bir fotoğrafla birlikte sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabından açıklama yaptı. Kurt, pazar günü yapılacak kongrede aday olan Hilmi Er’le çekilen fotoğrafa şu notu düştü: “Alanya İyi Parti mevcut ilçe başkan yardımcıları Abdullah Akkuş, Adnan Akay, Atilla Baysal, Ayşenur Özdoğan Gülmez, Esra Fırtına, Selim Demiralp, Mutlu Aydemir, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Öztürk, Servet Dingil, Mehmet Özel, Mehmet Uygun, Bahadır Kurt olarak 27 Kasım 2022 Pazar günü yapılacak olan İyi Parti Alanya ilçe kongresinde ilçe başkan adayı Hilmi Er’in yanındayız. Birlikte el ele Hilmi Er’le, Alanya İyi olacak. Kararımız net, sözümüz senet.”