HABER - Gazete ALANYA

Alanya Cumhuriyet Mahallesi Alanyum AVM önünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda 3 turistin maske takmadığını gören otobüs şoförü önce turistleri düzgün bir dille uyardı. İddialara göre şoförün, “Ya maske takın yada inin” uyarısına aldırış etmeyen ve maske takmamakta direnen turistler olayı büyüterek tartışma çıkardı.

OTOBÜSÜN KAPILARINI KİLİTLEDİ

Daha sonrasında halk otobüsü şoförü kural tanımayan ve laftan anlamayan turistlerle birlikte yolcuları otobüsün kapısını kilitleyerek polisi aradı. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri yabancı uyruklu yolcular hakkında işlem yaparak otobüsten indirdi.

“ÇOK GERİLDİK”

Otobüste yaşananlara şahit olan bir ALKÜ Hastanesi çalışanı ise şoförü davranışından ötürü taktir etti. Olayın yaklaşık 20 dakika boyunca sürdüğünü belirten sağlık çalışanı, “Şoför otobüsü kenara çekip polis çağırdı. Haklı gibi bağırıp durdular. Kavga çıkacaktı en son yolcular araya girdi. Maskede takmıyorlar hem suçlular hem güçlü. 12 saat hastanede çalışmak bizi geriyor zaten maske takılmadığını görünce iyiden iyiye geriliyoruz.” dedi.