İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve genel başkan yardımcılarını ziyaret etti. Başkan Arıkan’a ziyaret esnasında Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Can Kamburoğlu da eşlik etti.

Alanya siyasetindeki sıcak gelişmeler ve yerelde genel durum hakkında bilgilendirmede bulunulan ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Arıkan ” Partimizin iktidarı yolunda genel merkezimizdeki özverili çalışmayı yerinde görüp, aynı çalışmanın ve bilincin Alanya’mızda olacağı ve önümüzdeki ilk seçimde birinci parti olup akabinde ise Alanya Kalesi burçlarına İYİ Parti bayrağı asıp, yerel seçimleri kazanacağımızın sözünü tekrardan verdik. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener turizm bölgelerinin ülke ekonomisi için çok hayati önem taşıdığını, Alanya’nın da Antalya turizmi içinde mihenk taşı olduğunu dile getirip tüm Alanya halkına selam ve muhabbetlerini ilettiler” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Başkan Arıkan Akşener’e Alanyalı kadın girişimcilerin el emeği ile ipek kozasından ürettiği tabloyu hediye etti.