HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın genç ve Rest Property'nin sahibi iş insanı Nihat Tufan, Kazakistan'ın ünlü televizyon programı yapımcısı ve sosyal medya fenomeni Bayan Maxatkyzy Alaguzova’yı Alanya’da misafir etmekten büyük onur duydu.

Rest Property'nin davetiyle Çarşamba günü Alanya'ya gelen Kazak asıllı ünlü gazeteci ve Instagram fenomeni Bayan Maxatkyzy Alaguzova, yayınlarında Alanya'yı tanıtıyor. 5 Milyona yakın takipçisi olan Bayan Maxatkyzy'nin Alanya'dan paylaştığı video ve fotoğraflar, takipçileri tarafından beğeni ve yorumlarla destekleniyor. Alanya sahilini ve Alanya Kalesi'ni ziyaret eden ünlü fenomen, seyir terasından Alanya manzarasını göstermeyi de ihmal etmedi. Instagram'da @bayanmaxatkyzy kullanıcı adıyla yayın yapan ünlü fenomen, hikayelerinde Alanya'dan övgüyle bahsederken kendisini Alanya'ya davet eden Rest Property kurucusu Nihat Tufan'a ve eşi Eva Anna Tufan'a teşekkür etti.

Alanyalı iş insanı Rest Property’in sahibi Tufan ise pandemi sürecini tanıtım adına çok iyi değerlendirilmesi ifade ederek, “Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını sosyal yaşamda olduğu gibi alışılagelmiş tatil anlayışında da önemli değişikliklere yol açtı. Alanya’nın dünya genelinde iyi bir cazibe merkezi haline gelmesi ve hak ettiği ilgiyi görmesi amacıyla ünlü ve takipçi sayıları bir hayli fazla sosyal medya fenomenlerine çok iş düşmektedir” dedi.