İsmet İnönü’ye hakaret eden müdürün kendilerini üzdüğünü belirten Karadağ, “Sizlere çok ulvi görev düşüyor. Kısa zaman içerisinde aşı konusunu da çözersek, inşallah çocuklarımızın eğitim göreceği uygun ortamlar yaratırız. Geçtiğimiz günlerde Mahmutlar’da bir okul müdürünün ikinci cumhurbaşkanımıza yönelik birtakım yakışıksız sözleri gündeme gelmişti. Bu konuda duyarsız kalamazdık. Tüm Türkiye duyarsız kalamazdı. Bu kişinin davranışı bizleri derinden üzdü. Çünkü milli konularda siyasi ayrım olmamalı. Siyasi olarak farklı görüşlerde olabiliriz ama milli değerlerimizi korumak hepimizin görevi. Ben olayı bitmiş kabul ediyorum. Bu kişinin bu tür davranışları belki görevde üst kademeye çıkmak gibisi açısından böylesi bir düşüncesi söz konusu olabilir ama bu hem Alanya’yı hem de Türkiye’yi daha derinden yaralar diye düşünüyorum” dedi.

“Biz zoru başardık” diyen müdür Yılmaz, “Uzaktan eğitim gerçekten zordu. Biz zoru başarmaya çalıştık. Süreçte zaman zaman her şey güllük gülistanlık olmuyor. Zaman zaman sıkıntı olabiliyor. Bahsettiğiniz hassasiyetle ilgili devletin sistemi içerisinde işleyiş devam ediyor. Bu aşamadaki konu için açıklama, yorum yapmak çok da doğru olmaz diye düşünüyorum. Sistem işliyor. Gelişmeler netleştiği zaman açıklama yapmak daha doğru olur” diye konuştu.

“BÜYÜKŞEHİR’DEN YARDIM BEKLİYORUZ”

Yılmaz, “Büyükşehirin de desteği var. Bu zamanlarda yapılan destekler biraz daha unutulmuyor. Bu anlamda sadece sizlerden değil, STK’lardan, her yerden destek olursa iyi olur. 15 Şubat’ta okullar kademeli olarak açılacak. Çok elzem değil ama yine de ihtiyacımız var. Çünkü bu süreç hibrid olarak devam edecek gözüküyor. Bu anlamda okullarımızın ve öğrencilerimizin ihtiyaçları konusunda büyükşehir belediyemizden de destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Büyükşehir’in 200’e yakın tablet dağıttığını belirten Karadağ ise, önümüzde günlerde Alanya’ya 60 adet durak geleceğini söyledi.