HABER - Muammer SOYLU

HOTED Derneği Genel Sekreteri Ayşe Aksoy’un açılış konuşmasıyla başlayan gecede konuşan HOTED Derneği Başkanı Sevgi Topuzel, bu mutlu gecede kendilerini yalnız bırakmayan katılımcılara ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Sevgi Topuzel konuşmasına daha sonra şöyle sürdürdü:

“Dernek çalışmalarımız Mesleki Eğitim ve Gelişim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yönetim kurulumuzun emeklerini kimse görmemezlikten gelmesin. Çok çalışıyor çok üretiyoruz. Her zaman derneğimizin gala ve ana sponsorluğunu üstlenen Lever kimyasal firma yönetim kuruluna teşekkür ederim.  Bizleri kırmadan balomuza bizzat gelerek katılan dostlarımıza ve konuklarımıza bol kazançlı başarılı bir sezon geçirmeleri dilerken sonsuz teşekkür ederim.” dedi.

8. Housekeeperlar Bahar Balosunua Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmı Yüksel,  ALTİD Başkanı Burhan Sili,  Alaiye Hotels Genel Müdürü Selim Soylu, TÜRSAD Dernek Başkan Yardımcısı Yılmaz Yedikule,  Ana Sponsor Lever Yönetim Kurulu,  Akdeniz Profesyonel Aşçılar Dernek Yönetimi, Altın Kepçe Dernek Yönetimi, ADTM Teknik Müdürler Dernek Yönetimi, Alaaddin Keykubat Üniversite Hocası Yrd. Doç. Dr. Tolga Gül,  Ümit Altay Turizmi Okul Müdürü Ahmet Uyar,  Asia Beach Resort Otel Sahibi Gökhan Çekiç,  Lonicera World Otel İşletme Müdürü Özgür Tunç,  White City Resort Otel İşletme Müdürü Hakan Güney,  Armas Otel Mahmutlar Genel Müdür Özdem Volkan Kortay Doğanay Resort  Otel Genel Müdür Mustafa Dağ ve Alanya gazetecileri Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun ile çok sayıda Alanya basın mensubu katıldı.

HOTED’in düzenlediği Housekeeperlar 8. Bahar Balosuna katılan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili yaptığı konuşmada; ’’Her yıl hiç aksatmadan düzenli olarak yapılan bu anlamlı geceyi organize eden HOTED yönetimini canı gönülden kutluyorum’’ diyerek ‘’Siz beni alkışlamadan ben sizi alkışlayayım’’şeklindeki sözleriyle sahneden inmeden bütün katılımcıları alkışlaması salonda sıcak bir havanın esmesine neden oldu.

Daha sonra plaket ve çiçek törenine geçildi. Plaketini alan Alaiye Hotels Genel Müdürü Selim Soylu ile bir çok konuşmacı HOTED derneğinin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Gece müzik eşliğinde üye ve katılımcıların eğlencesiyle devam ederken Solist Sibel Yanık’ın  sesi ve performansıyla dinleyenlere unutulmaz gece yaşattı.