Her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri eğitim seminerini ağustos ayı eğitimini Diversey Kimyasal firmasının sponsorluğunda Lonicera World Otel’de 23 Ağustos 2019 tarihi saat 19.00’da gerçekleştirdiler.

Eğitimin açılış konuşmasını yapan genel sekreter Ayşe Aksoy  gündemi belirten konularla ilgili dernek başkanı Sevgi Topuzel’i sahneye davet etti. Başkan eğitimlerin önümüzdeki aylarda da devam edeceğini, üyelerine yönelik birlik ve beraberlik içerisinde farkındalık yaratacak projeleri hayata geçirmek için yönetim kurulu olarak çalıştıklarını belirtti.

Ardından Diversey Kimyasal firma yetkilisi Ferdi Koç ve Yiğithan Erkurt bina bakım ve ekipman kullanım eğitimini sundu. Eğitimde bina bakım ürünlerinin kullanım detaylarından doğru ürünü doğru yerde kullanmanın avantaj ve dezavantajlarının yanı sıra makine ekipmanlarından bahsedildi.

Dernek başkanı Sevgi Topuzel programın kapanışında sponsor firma yetkililerine vermiş oldukları eğitim desteklerinden dolayı ve Lonicera World otel sahibi Sayın Uğur Sipahioğlu, housekeeperlar Fadime Gökçe ile Sümran Bayraktar’a misafirperliklerinden dolayı şahsı ve yönetim kurulu adına teşekkür edip çiçek takdim ettiler.