Haber:Gazete Alanya

Alanya Belediyesi Haftalık Olağan Encümen Toplantısı gerçekleştirildi. Encümende açıklamalarda bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Benim ve belediye için bu hafta yoğundu. Büyükşehir belediye meclisiyle başiladı. Ardından Antalya'da canlı yayın, pazartesi Sulama Birliği Başkanlığı, salı günü belediye meclisi, dün de ALTAV'ın olağan kongresi vardı. İyi bir kongre yaptık. İyi bir katılım vardı ve ses getirdiğine inanıyorum. Çünkü ALTAV hedefleri doğrultusunda en iyi çalışan vakıf ve sivil toplum örgütlerinden birisi. Her şeyin maddiyatla yapılmadığını, yapılamayacağını göstermiş olduk. Çünkü birçok sponsorların, firmaların da artık elini taşın altına koyduğunu gördük ve iyi bir bütçelerle de Alanya için her şeyi daha da yapmaya çalışacağız. Daha fuarlar, tanıtımlar, organizasyonlar, paylaşımlar ve her şeyden önemlisi Alanya'nın yaşanılabilir bir şehir olduğunu gerek belediyenin gerekse sivil toplum örgütlerinin, kamu kurum kuruluşlarının ortaklaşa Alanya'da artık ses getirebilecek projeler ürettiğini görmüş olduk. Bu vesileyle gerek ALTAV, gerekse kamu kurumlarının çalışmalarıyla Gazipaşa-Alanya (GZP) Havalimanı'nın önemi gün geçtikçe artıyor. Fın Air artık kış seferlerini de durdurmayacak. Kışın da haftalık 1 defa uçuşlarına devam edecek. Dün Londra Fuarı'ndan da güzel bir haber aldık. Artık Moskova'dan Pobeda Havayolları da uçuşlarını durdurmayacak. Kış boyu da devam edecek. Bu da bir nebze olsun hem esnafımızı rahatlatmak hem de bölgeye bir ekonomik değer katmak hem de bölge insanının geleceğe umutla bakmasını sağlayacak bir atılımlar. Gün geçtikte her şeyin daha güzel olacağına inanıyorum.
'Bahçeli Alanya'yı onurlandıracak'
Gelecek ayın başlarında 8-9 Aralık'ta her yıl MHP yerel yöneticilerle ilgili olağan bir toplantısı oluyor. Bu yıl Belek'te yapılacak. Genel Başkanımız 8-9-10 Aralık'ta Antalya'da olacak. 1 gününü Alanya'ya ayırarak Alanyalılara verdiği önemi bizlere bir kez faha göstererek, yılda 2 kez Alanya'yı ziyaret ederek bizleri onurlandıracaklar. Biz de en iyi şekilde kendisini ağırlamaya çalışacağız. Belediye sarayımızın hem temel atması hem Güneş Enerjisi Santrali açılışı ve toplu araç törenleri ve gün geçtikçe programı da detaylandıracağız. Hem de partimize yeni katılanlara rozetlerini takacağız" dedi. Yücel, konuşmasının sonunda 10 Kasım nedeniyle Atatürk'ü ve şehitleri de andı. 

“Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, basın mensuplarına gerçekleştirdiği değerlendirmelerini, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. yıl dönümü ile ilgili yaptığı açıklamayla sonlandırdı. Başkan Yücel; “Yarın 10 Kasım. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 79.yıl dönümü. Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum.”