GAZİPAŞA’DA meydana gelen feci kazada bir kişi bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ise hastanelik oldu. Ekmel kavşağında meydana gelen feci kazada ağır yaralanan Vatan Partisi Yönetim Kurulu üyesi Bilal Şahin, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Feci kaza dün sabah saat 09.00 sıralarında Ekmel Mahallesi D-400 karayolundaki kontrolsüz döner kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gazipaşa istikametinden Anamur istikametine seyir halinde olan Bilal Şahin idaresindeki 27 ADA 573 plakalı motosiklet döner kavşaktan dönen Ekmel Mahallesi istikametine seyir halinde olan Şevket S. İdaresindeki 07 UZ 293 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Bilal Şahin ağır yaralandı. Hafif ticari araç sürücüsü Şevket S. araç içerisinde hafif şekilde yaralı olarak sıkıştı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 sağlık, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Gazipaşa İtfaiye Birimi ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı motosiklet sürücüsü Bilal Şahin’e ilk müdahalesi olay yerinde yapılırken, hafif ticari araçta sıkışan hafif yaralı Şevket S’yi itfaiye ekipleri bulunduğu yerden çıkarttı. Ağır yaralı motosiklet sürücüsü Bilal Şahin, Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedaviye alındı. Trafik kazasında ağır yaralanan Şahin hastanede hayatını kaybetti. Hafif ticari araç sürücüsü Şevket S. ise polis ekip otosuyla hastaneye götürüp kontrolden geçirildi. Trafik polisleri, kaza ile ilgili inceleme başlattı. Kazada motosiklet sürücüsü Bilal Şahin çok süratli olduğu iddia edildi.

TUNCER BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Trafik kazasında hayatını kaybeden Bilal Şahin ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı. Atatürkçü Düşünce Derneği’nin eski saymanı olan Bilal Şahin'in elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesinden dolayı büyük üzüntü duyduklarını belirten ADD Başkanı Fehmi Tuncer, Bilal Şahin'e Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diledi. Şahin’in vefatı Gazipaşa’nın yanı sıra Alanya’daki sevenlerini de yasa boğdu.