Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Kültür Merkezi’nin ardından batı bölgesinde 10 mahalleyle birlikte çevre mahallelere de hizmet verecek yeni bir düğün salonu daha yapıyor. Güney Mahallesi’nde inşaat çalışmalarına başlanan Güney (Hüddoğlu) Düğün Salonu’nun temeli 20 Haziran Çarşamba günü (yarın) saat 16.00’da düzenlenecek törenle atılacak.

YAKLAŞIK 2 MİLYON TL MALİYETLE 10 MAHALLENİN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR

 Bir projeyi daha gerçeğe dönüştüren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti. Projesi hazırlanarak ihalesi yapılan ve inşaatına başlanan Güney Düğün Salonu 1 milyon 720 bin TL + KDV’ye ihale edildi.

500 KİŞİLİK ANA SALON VE MUHTAR ODASI BULUNUYOR

Projede 500 kişilik ana salon, muhtar odası, hazırlık odası, mescit, mutfak, bebek bakım odası bulunuyor. Ayrıca salonun dış mekânı da projelendirilerek çocuk oyun grubu, piknik alanları ve dinlenme mekânları oluşturulacak. Salondan Güney Mahallesi başta olmak üzere Burçaklar, Yenice, Orhan, Gözübüyük, Gümüşgöze, Karamanlar, Güzelbağ, Bayır ve Bayırkozağacı Mahallesi sakinleri de istifade edecek.

BAŞKAN YÜCEL’DEN DAVET

20 Haziran Çarşamba günü (yarın) saat 16.00’da düzenlenecek temel atma törenine tüm vatandaşları davet eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “10 mahalle ile birlikte çevre mahallelerde hizmet verebilecek şekilde tasarlanan düğün salonumuzun temel atma törenine tüm halkımızı davetidir. Halkımız için bir projeyi daha gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Temel atma törenimize katılarak bu mutluluğa tüm halkımızın ortak olmasını istiyoruz” dedi.