HABER - Yüksel SOYLU

SMA Tip-2 hastası Ahmet Çaltı bebeğin tedavi olabilmesi için son 23 günü kaldı. Gelecek Partisi Alanya İlçe Teşkilatı, Ahmet bebeğe bir nebze olsun destek olabilmek adına bugün Kapalı Salı Pazarı’nda kermes düzenledi.

Kermese vatandaşların ilgisi yoğun olurken kermese gelerek Ahmet bebeğe destek olanlar arasında Deva Partisi İlçe Başkanı Ahmet Çakan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, Alanya Hayvan Hakları Derneği Başkanı Vildan Yazar Ülgenoğlu, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mevlüt Çakan, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Alanya’nın iyilik meleği Cemile Pehlivan ve birçok oda başkanları, dernek ile sivil toplum kuruluşları yer aldı.

“AHMET İÇİN GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKIN”

Kermes sonrası bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin organizasyon için teşekkür ederek, “Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı'nın Ahmet evladımız için düzenlediği yardım kermesine katıldık. Alanya dayanışmasının güzel bir örneği olan organizasyonu düzenleyen İlçe Başkanı Mevlüt Çakan ve ekibini tebrik ederim. Rabbimin izniyle Ahmet için güzel günler yakın” dedi.

Şuana kadar Ahmet bebeğin tedavisi için gereken paranın yüzde 90’ı toplanırken kalan miktarın hızlı bir biçimde tamamlanması amaçlanıyor.