Alanya Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali coşkuyla gerçekleştiriliyor. Bu yıl 'Osmanlı' temasıyla yapılan 19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde Gazipaşa Belediyesi de stant açtı. Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediyenin standında ziyaretçilere 4 farklı dilde hazırladıkları ilçeyi tanıtıcı broşürler dağıttı. Kitapçık ve broşürlerin yanı sıra ziyaretçilere Başkan Yılmaz tarafından ilçede yetişen muz ve çilek ikramında bulunuldu. Ayrıca Başkan Yılmaz, Turizm ve Sanat Festivalinde ki diğer stantları da ziyaret ederek kolay gelsin dileklerini sundu.



FESTİVAL DOLU DOLU GEÇİYOR

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 19. kez düzenlediği sanat ve eğlenceyle dolu geçecek Turizm ve Sanat Festivali 15 Haziran günü başladı. 3 gün sürecek olan 19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali’nde 299 kişi, kurum ve kuruluş stant kurarak tanıtım yaptı. Gazipaşa Belediyesi, 19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali dolayısıyla İskele Şelale önünde kurulan stantta ilçeyi tanıttı.


Gazipaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Selçuk Özdemir ve belediye çalışanlarının hazır bulunduğu stantta, ziyaretçilere çeşitli ikramlarda bulunarak Gazipaşa’nın tarihi ve turistik yerlerini tanıtıcı broşürler dağıtılıyor. Cumartesi günü başlayan 19. Alanya Uluslararası Turizm ve Sanat Festivali, Süperstar Ajda Pekkan’ın ücretsiz halk konseriyle bu akşam sona erecek.