HABER – Yüksel SOYLU

Torku, Alanya’da tıpkı daha önce şekerde olduğu gibi eti de pişirilmiş olarak tüketici ile aracısız olarak buluşturarak önemli bir adım attı ve ülkemizin geleneksel yemek kültüründe baş köşede yer alan döneri coşkulu dolu bir açılışla vatandaşın hizmetine sundu. Konya Panko Birlik üyesi iş adamı Orhan Demirci’nin sahibi olduğu Torku Ziyafet’in açılışına Konya Çumra’dan gelen iş adamları, Konya Karamanlılar Derneği Başkanı Hüseyin Şahin ve yönetimi, Antalya Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürü İlyas Şirin ve vatandaşlar katılım gösterdi. Açılıştan önce Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Şube daha sonrasında açılış kurdelesi kesilerek hizmete girdi. Açılışa gelen misafirlere Torku Ziyafet’in enfes döneri ikram edildi.

TORKU ZİYAFET DÖNER’DEN ENFES TAT

Farklı bir konsept, farklı seçeneklerde sunum, doyurucu porsiyonlar ve fark yaratan soslar Torku güvencesi ile birleşince de doyumsuz bir tat ortaya çıkıyor. Üretici refahı ve tüketici sağlığını değişmez ve birbirini tamamlayan iki önceliği olarak gören Torku, tüketicinin güvenilir gıdaya erişimini üretimin sürmesi kadar önemli görerek buna uygun çalışmalar ve üretim prosesleri geliştiriyor. Bu çerçevede bulgurlu döneri de eşsiz bir damak tadı olarak tüketiciye sunarken, bulgur üstü dönerle de bir fark yaratıyor. Dönerde kullanılan etler, Torku'nun kendi çiftliklerinde yetişen ve Avrupa standartlarına sahip et entegre tesislerinden geliyor.

İş adamı Orhan Demirci'nin oğlu Abdurahman Demirci, gelen misafirleri ile yakından ilgilendi.

Alanya Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi Başkent Hastanesi yanında hizmete giren Torku Ziyafet, yemeği karın doyurmak yerine yemek keyfine dönüştürerek bu lezzeti tatmak isteyen müşterilerini bekliyor.