Haber - Yüksel SOYLU

Programa İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan başta olmak üzere Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla, Şube Müdürü Murat Demirhan, Şef Mustafa Doğan, Din Görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve aileleri katıldı.

Birlik ve beraberlik ortamında yemeklerin yenmesinin ardından Manavgat Müftüsü Mustafa Atilla’nın yapmış olduğu yemek duasına amin denildi.

Program kapsamında kısa bir konuşma yapan İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında görevlilerimiz arasında birlik ve beraberliği sağlamak, görevlilerimizin aileleri arasında da tanışma ve kaynaşmaya vesile olmak amacıyla bu programı tertip ettiklerini belirtti.

Din Görevlilerinin, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını da tebrik eden Müftü İlhan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını, camilerin yapımında emeği geçen, din hizmetinde ömür tüketen ve rahmete kavuşan bütün kardeşlerimizi rahmetle yad ettiğini, din hizmetlerinde daim olan görevlilere ise başarılar temennisinde bulunarak katılımcılara teşekkür etti.

Programla ilgili düşüncelerini ifade eden Din Görevlileri ve aileleri ise, etkinlikten dolayı mutlu olduklarını, Camiler ve Din Görevlileri Haftası vesilesiyle anlamlı bir etkinlik olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Program iyi dilek ve temenniler ile sona erdi.