HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın başarılı ve sevilen oda başkanlarından, Alanya Minibüsçüler Odası başkanı Doğan Bacak, kızı Dilara Bacak ile Tosmurlu Alanya esnaflarından Serdar Aydoğan bugün kıyılan nikah ile hayatlarını birleştirdiler.

Alanya Kültür Merkezi (AKM) ’de bugün saat 15.00’de gerçeklesen nikâh töreni korona virüs tedbirlerine uygun şekilde yapıldı.

SINIRLI SAYIDA DAVETLİ

Alanya Belediyesi nikah memuru Eyüp Çavuşoğlu’nun kıydığı nikah törenine kız babası Başkan Doğan Bacak’ın yakın akrabalarının yanı sıra Mobilyacılar Odası ve Sanayi kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Hüseyin Alataş, Sanayi Kredi kefalet kooperatifi yönetim kurulu üyesi ve Alanya Pazarcılar Odası başkan yardımcısı Nazmi Karakan, Kayserili ve yıllardır Alanya’da esnaflık yapan iş insanı Alaattin Özdemir, Gazete Alanya sahipleri Muammer ve Yüksel Soylu ile sınırlı sayıda davetli katıldı. 

“BİRÇOK ARKADAŞA HABER VEREMEDİK”

Nikah töreninde hem gelin hem de damat tarafının oldukça duygusal oldukları gözlerden kaçmazken, Başkan Bacak tebrikleri kabul etti. Bu mutlu gününde davet edemediği eş, dost ve arkadaşlarından özür dileyen Bacak, “Pandemiden dolayı birçok arkadaşlarımıza haber veremedik. Sağlık Müdürlüğü Hıfzısıhha kurulu yetkilileri kalabalık ortamlardan uzak durulması gerektiğine dikkat çekiyor. Bizde devletimizin aldığı kurallara uyduk. Davet edilmediğini düşünen dostlarımızdan özür dileriz” dedi.

Gazete Alanya olarak Bacak ve Aydoğan ailelerine kuracakları yuvada mutluluklar dileriz.