HABER - Gazete ALANYA

Alanya'da balıkçı barınağındaki kaçak barakasının yıkılmasına sinirlenip pompalı tüfekle terör estiren ve 1’i zabıta 3 kişiyi yaralayan Ö.T., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DAVALIK OLMUŞTU

İddialara göre 2020 Haziran ayında Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü tarafından Ö. T. isimli şahsa ait sahipli köpekler toplatıldı ve sonra kaybedildi. Kaybedilen köpekler hakkında belediyeye dava açan Ö.T. (40), kısa süre önce sosyal medyada veteriner işleri müdürü Saim Kanlı ve çalışanlar hakkında yapmış olduğu yorumları ortaya çıktı.

İŞTE O YORUMLAR:

MÜDÜRLE MÜNAŞAKAYA GİRDİ, SAHİL GÜVENLİĞE ŞİKAYET ETTİ

Yaklaşık 7 senedir kaçak barakada yaşayan Ö.T.’ye geçen süre zarfında işlem yapılmadı. Ö.T., son zamanlarda belediyenin veteriner işleri müdürüne sosyal medya üzerinden birtakım yorumlar yaptı. Zabıta memurlarından birisinin akrabası olduğu iddia edilen şahsı teknesiyle ilgi olarak sahil güvenliğe şikayet eden Ö.T., yaşanan bu olayların ardından barakasını yıkılmış halde bularak cinnet geçirdi. Bazı kesimler Ö.T.’nin pompalı tüfekle dehşet saçmanın temelinde bu olayların yattığını savundu.

TUTUKLANDI

Olayda kullandığı pompalı tüfek ve üzerinde çıkan 2 bıçakla gözaltına alınan Ö.T., karakoldaki işlemlerinin bu sabah adliyeye sevk edildi. Ö.T çıkarıldığı Alanya Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın geniş çaplı şekilde araştırılması gerektiği düşünen vatandaşlar olayla ilgili birçok yorum yaptı.