HABER - Gazete ALANYA

Alanya’da esnaflık yapan evli 3 çocuk babası Şevki Yücel Yoldaş ‘’Maskesiz motora tek başına binene, sahilde tek başına yüzene ceza yazılırken, kendisini çalıştığı kurum Mahmutlar ASAT (Antalya Su ve Atıksu İdaresi) binasında görevli Veli Demirelli’yi maske çenesinin altında duruyor diye uyardım. Suçlu ve kabahatli ben oldum’’ dedi.

“VALLAHİ ŞAŞIRDIM”

Veli Demirelli’nin şikayeti üzerine kendisini Uzlaştırmacı avukatın aradığını belirten Yoldaş, “Veli Demirelli’nin isteği üzerin yayınlama; Beni Uzlaşmacı Avukat aradı. Mahmutlar ASAT çalışanı Veli Demirelli’in şikâyetinden vazgeçmek için "Ben kendisinden sosyal medyadan özür dileyecekmişim" öyle davayı çekermiş. Vallahi şaşırmış’’ dedi.

“HEP BİRLİKTE ŞİKÂYETÇİ OLDUK”

Pandemi dönenimde Mahmutlar ASAT’a bir işi için gittiği, dışarda tek başına gezenlere, motor kullanan sürücülerin dahi maske taktığı bir dönemde ASAT görevlisi Demirelli’ye, “Maskeni çenesinin altında neden tutuyorsun?” diye yüzüne karşı söylediği ifade eden Şevki Yücel Yoldaş, “Benim işimi kasıtlı yapmadı. Beni destekleyen diğer vatandaşlar ile birlikte HES, jandarma ve Antalya Büyükşehir Belediyesine şikayet ettik. Hakkında soruşturma açıldı. Kendisinin aslında bizlerden özür dilemesi gerekirken o bizden hakkımda şikâyetçi olmuş.

“GÖREVİMİ YAPTIM İÇİM RAHAT”

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet ederek inşallah bu hastalığın üstesinden hep birlikte geleceğiz demedi mi? Ben ülkemi yöneten kişilerin emrini yerine getirdim. Vatandaşlık görevimi yaptım içim rahat ve mutluyum” şeklinde konuştu.

6 AYDA 30 GÜN ÇALIŞTI

Gazete Alanya’ya ulaşan Mahmutlar’da esnaflık yapan Şevki Yücel Yoldaş, Veli Demirelli’ye seslenerek, “O makamı boşu boşuna işgal etme. Seni destekleyen seni Asat’a alan çok yakın AK Partili Milletvekili akraban bile şikayetlerinden bıkmış illallah demiş diye duydum. 2021 yılı başından bugüne geçen yaklaşık 5 ayda, 30 gün izin, 15 gün Covid izni yok şu yok bu diyerek ekstradan aldığın izinlerle toplam çalışma süren neredeyse 1 ay ya var ya yok” dedi.

BAŞKAN BÖCEK’E SESLENDİ

Şikayet dilekçesinde ise son olarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e seslenen Yoldaş, “Ömrünü Antalya’mıza hizmete adamış, bu uğurda Covid yüzünden canıyla mücadele etmiş, yılmamış ve Rabbim sevenlerine bağışlamış Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e sesleniyorum. ‘Maskeni doğru tak’ diye uyardığımız Asat çalışanı Veli Demirelli’nin arkasında Belediye de duranlara sesleniyorum görevini layıkıyla yapanın yanında olun. Yapmayanın da arkasında durmayın” dedi.