Elektrik perakende sektörünün öncü şirketlerinden CK Akdeniz Elektrik, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir kampanya başlattı. Kampanya çerçevesinde aylık elektrik faturası 82 lira ve üzerinde olan çalışan ya da emekli öğretmenler ve yakınları, bir yıl boyunca elektriği indirimli fiyatlardan kullanma imkânına sahip olabilecek. “Geleceğimizin teminatı öğretmenlerimiz, bizim için her zaman değerli. 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla biz de öğretmenlerimiz için özel bir kampanya hazırlamak istedik” diyen CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Bu kampanyadan çalışan veya emekli ayrımı olmaksızın tüm öğretmenlerimiz ve getirecekleri üç yakını faydalanabiliyor. Aylık elektrik faturası ortalama 82 lira ve üzerinde olan öğretmenlerimizin yararlanabileceği kampanyada, ulusal elektriğin birim fiyatı üzerinden, kullanım miktarına göre değişen oranlarda indirim sağlıyoruz. Hepimizin hayatında önemli yere sahip olan, gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimize bu kampanyamız ile teşekkür etmek istiyoruz” dedi.

Kamu personeli kimliğini ibraz etmeleri yeterli

Milli Eğitim Bakanlığı’nın verilerine göre Türkiye genelinde yaklaşık 1 milyon öğretmen hizmet veriyor. Yılsonuna kadar geçerli olacak kampanyadan kamu personeli kimliğini ibraz eden tüm öğretmenler yararlanabiliyor. CK Akdeniz Elektrik’in Mayıs 2017’de piyasaya sunduğu ve sektörde ilk ve tek olan ‘Enerjim Kamu’ tarifesi kapsamında diğer kurumlarda görevli veya emekli tüm kamu personeline de özel indirimler sunuluyor.

2013 yılından bugüne kadar yaptığı kampanyalar ile abonelerine 200 milyon liranın üzerinde avantaj sağlayan CK Akdeniz Elektrik’in avantajlı tarifelerinden yararlanmak isteyen müşterilerin, Müşteri Hizmet Merkezleri’ne veya Yetkili NKolay İşlem Merkezleri’ne giderek serbest tüketici sözleşmesi imzalamaları yeterli. Detaylı bilgi için almak için aboneler 0850 226 07 07 numaralı çağrı merkezini 7/24 arayabilirler.