Alanya’mızın Gururu Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu ve Litvanya Dışişleri Bakanı Linas Linkevicius, Antalya ve Alanya protokolünün katılımıyla Litvanya Cumhuriyeti Alanya Fahri Konsolosluk Ofisi’nin açılışını gerçekleştiren ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, CHP İlçe Yönetimi ve oda başkanları hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

ÇORBACI: “TİCARET ODASI BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DÖRT DÖRTLÜK YAPIYOR”

Litvanya Fahri Konsolosu olarak görevlendirilen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin’in bu görevi de layıkıyla yapacağını belirten CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, “Litvanya Fahri Konsolosluğu görevine başlayan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Şahin’e hayırlı olsun ziyareti yaptık. Bundan sonraki süreçte de ticaret orası başkanlığı gibi bu görevi de başarılı bir şekilde yürüteceğini biliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Antalya’da gerçekleştirilen bir toplantıdan dolayı Mehmet beye konsolosluğun tebliğ edildiği Berat Töreni’ne katılamamıştım. Bu yüzden de en kısa sürede hayırlı olsun demek istedim. Mehmet Şahin başkanım Alanya’nın bir markasıdır. Ticaret Odası başkanlığın da dört dörtlük yürüttüğünü tüm kamuoyu biliyor. Bizler de Cumhuriyet Halk Partisi olarak kendisiyle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Hiçbir problemimiz olmamıştır. Hem yakın dostluğumuz var, hem benim abimdir. Yıllara dayalı dostluğumuz var. Ben tekrardan kendisini tebrik ederim, hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

ŞAHİN: “SİYASET ÜSTÜ BİR KURUMUZ”

Hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu aktaran Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Litvanya Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin, “Öncelikle Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli ilçe başkanı Sefa Çorbacı arkadaşıma ve yönetim kurulu üyelerine bizleri ziyaret ettikleri için çok teşekkür ederim. Sefa başkanın da söylediği gibi kendisi Antalya’da bir toplantıya katılmasından dolayı törenimize katılamamıştı ama başkan yardımcıları ve yönetimi törenimizde yer almıştı. Kendilerine bu açıdan da çok teşekkür ederim. Biz Ticaret ve Sanayi Odası olarak siyaset üstü bir kurumuz. Biz de bugüne kadar bunun gereğini yerine getirmeye çalıştık. Sefa Çorbacı başkanımız benim en uyumlu çalıştığım ilçe başkanlarından biridir. Yönetimi de birbirinden değerli arkadaşlar. Ben kendilerinin ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Kendilerine tekrardan ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

ODA BAŞKANLARI ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİ

CHP heyetinin ardından Litvanya Fahri Konsolosluğu’nu ziyaret eden Alanya’da bulunan oda başkanları da ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarı dilediler.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Litvanya Alanya Fahri Konsolosu Mehmet Şahin’de oda başkanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.