Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya Hizmet Birimi’ne bağlı Temizlik ekipleri, sorumluluk sahası içinde olan cadde, bulvar, park, kaldırım ve yürüyüş yollarını pırıl pırıl yapıyor.

Alanya Merkez, Doğu ve Batı’da üç ayrı ekip,  90 personel, Büyük, Mini ve vakumlu süpürge araçları ile hizmet veren Temizlik ekipleri, Alanya’nın en yoğun olarak yaşanan alanlarında tek bir çöp bile bırakmıyor.

Alanya Keykubat ve Atatürk Bulvarları, 25 metrelik yol, Oba Fatih Caddesi, Mahmutlar Barbaros Caddesi ve Menderes Bulvarı, Konaklı’dan başlayan ve Türkler’e kadar uzayan Eski Antalya Caddesi, Payallar Soğukpınar yolu,  Türkler Belediye Caddesi, Aydınbey - Zen Otel Caddesi ve Deliktaş Caddesi’nde çalışan Temizlik ekipleri, süpürme, yıkama ve oluşan kazalar sonrası kumlama çalışmaları da yaparak hem yaya hem de araç trafiğinin daha güvenli akmasına da katkıda bulunuyor.

BÜYÜKŞEHİR TEMEL SORUNLARI ÇÖZDÜ

Bir turizm kenti olan Alanya’da yapılan temizlik çalışmalarından memnu olan vatandaşlar, “ Büyükşehir,  Alanya’da bugüne kadar yapılamayan bir çok hizmeti başlattı ve kangrene dönüşen  sorunları çözdü. Büyük yatırımların yanı sıra temizlik alanında yapılan çalışmalar takdire şayan.. Alanya pırıl pırıl çalışmalardan son derece memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve ekibine teşekkür ediyoruz “ dediler.