Haber: Gazete Alanya

Başarılı çalışmalarıyla kendi sektöründe 1 numara olmayı başaran Özkanlar Sıhhı Tesisat, Türkiye'nin en önemli şirketlerinden birisi olan Kale Seramik Şirketler Grubu'ndan başarı ödülü aldı. Türkiye'de 120 servisiyle müşterilerine hizmet veren Kale Seramik Şirketi, hem arıza, bakım ve onarımları müşterilerin ihbar etmesi, hem de servislerin verdiği hizmetlerden müşterilerin memnun olup, olmadığı yönünde değerlendirme yapmak için Kale 444 52 53 numaralı İhbar Hattı'na gelen yanıtları değerlendirdi. 120 servis arasında arasında müşterilerinin Türkiye'de en memnun olduğu servisin Özkanlar Sıhhi Tesisat olduğu belirlendi. Kıbrıs'ta düzenlenen törende Türkiye'de 120 servis arasında müşterilerin oylarıyla yapılan oylamada en memnun oldukları servis olan Özkanlar Sıhhı Tesisat Sahibi Şevket Özkan'a ödülünü Kale Seramik Şirketi Servisler Genel Müdürü Soner Gümüş verdi. 
'Öncelik müşteri memmuniyetidir'
Türkiye'nin en önemli şirketlerinden birisi olan Kale Seramik Şirketi'nin Alanya Yetkili Servisi olarak hizmet etmekten her zaman onur duyduklarını söyleyen Özkanlar Sıhhı Tesisat Sahibi Şevket Özkan, "Bundan önceki yıllarda da müşterilerin oyları sonucunda da birincilik ödülü alan şirketler arasındaydık. Bu ödülü sadece Şevket Özkan olarak ben hak etmedim. İşyerimde çalışan her personelin bu ödülde alın teri ve emeği var. Kale Seramik Alanya Bayisi olan Kamburoğlu A.Ş.'ye de bize verdikleri desteklerden ötürü şahsım ve personellerim adına teşekkür ederim. Biz işlerimizi yaparken her zaman fabrika, bayii ve servis üçgeninde iyi iletişim kurarak müşterilerimizin bize göstermiş olduğu anlayış ve memnuniyeti bizlere daha iyi hizmet vermek adına motive etmektedir. Türkiye genelinde Alanya adının telafuz edilmesi beni ayrıca onurlandırdı, gururlandırdı. Bu ödüle layık olabilmek için 2017'de olduğu 2018'de daha titiz ve daha verimli bir şekilde çalışarak Alanya halkına hizmet etmeye devam edeceğim" dedi. 
Genel müdür tebrik etti
Başarılarıyla hem Alanya'yı, hem de Kale Seramik Şirketi'ni mutlu eden Özkanlar Sıhhı Tesisat Sahibi Şevket Özkan'ın nezdinde tüm çalışanlarını tebrik eden Kale Seramik Servisler Genel Müdürü Soner Gümüş, "Avrupa standartlarına uygunluk en büyük hedefimizizdir. Bu konuda titiz ve disiplinli çalışmasıyla ödülü hak kazanan Özkanlar Sıhhı Tesisat'ın sahibini ve tüm personelini kutluyor, bundan sonraki dönemlerde başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.