Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Başkanı Nuri Demir, hafta içi yaptırdığı Covid-19 testi pozitif çıktığı için kendisini karantina altına almıştı. Sağlık durumu iyi olan Başkan Demir, yayla evinde geçirdiği karantina günleri ile ilgili konuştu.

“BU KADAR ÇOK SEVİLDİĞİMİ BİLMİYORDUM”

Telefonla arayan, sosyal medya üzerinden mesaj atan ve geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür eden Başkan Demir, “Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah’a şükür eşim, çocuklarım ve oda çalışanlarımızın testleri negatif çıktı. Sadece yönetimden bir arkadaşımızın testi pozitif çıktı ve onun da durumu iyi. Telefonlarına yoğunluktan dolayı cevap veremediğim dostlarım oldu. Onlara da teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

“BİR HAFTA SONRA ESNAFIMIN YANINDAYIM”

Karantina sürecini yayla evinde geçirdiğini belirten Demir, “Bakanlığımızın yeni genelgesi ile karantina süreci 10 güne düşürülmüş. Bende karantina sürecimde 3 günü geride bıraktım. Allah izin verirse bir hafta sonra esnafımın yanında olacağım. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına lütfen dikkat edelim. Allah herkese iyilik versin, sağlıklı günlerde buluşalım.” diye konuştu.