HABER – Yüksel SOYLU

Sosyal medyada büyük tepkilere sebep olan yorum Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin başpehlivanı Ali Gürbüz'ün antrenörü olan Hikmet Tuğsuz’dan geldi. Survivor’da da yarışan ve lakabı (Deli Hikmet) olan aslen Gündoğmuşlu olan Hikmet Tuğsuz, "Ne yunanistan, ne bulgaria; tek düşman var Alanya" yazılı yorumuyla Alanya halkına adeta küfür eder gibi bir yazı paylaştı. Sosyal medyaya büyük tepki uyandıran yazıyı gören Alanyalılar adeta ateş püskürdü.

Birçok vatandaş, “Bu hakarete rağmen Alanya Gökbel Güreşlerine de gelirse Alanya'nın yetkililerine de yazıklar olsun" derken bir diğer vatandaş ise "Muhittin Böcek, Hikmet Tuğsuz eğer özür dilemezse Tuğsuz'u cezalandırmalı" dedi. İki şehrinde arasını açan ayrıştırıcı yorum sebebiyle tepkileri üzerine çeken Tuğsuz’a yönetimden nasıl bir tepki geleceği merak konusu oldu.

O PANKART YILLAR ÖNCE AÇILMIŞTI

Büyük  tepki alan o yorum aslında yıllar önce Antalyaspor taraftarları tarafından bir maç öncesinde bulundukları stada asılarak sloganlar atılmış, Alanyalılar bu davranışa  büyük tepki göstermişti. Ne yazık ki bu sloganın şu günlerde tekrar hatırlatılması hem Alanya halkını hemde Alanyaspor severleri derinden üzdü.