p>Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Batı bölgesinde bulunan 28 Mahalle Muhtarı ile bir araya geldi. Belediye’nin projeleri hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Yücel, “Alanya’nın her noktasına imkânlarımız dahilinde hizmet götürüyoruz. Sizlerle istişare  yaparak sizlerden aldığımız gücü halkımıza yansıtıyoruz” dedi. Konaklı Mahallesi’nde, Konaklı Muhtarı Osman Kaya ve Payallar Mahallesi Muhtarı Ali Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Meclis Üyeleri Abdullah Sönmez, Abdullah Öztürk, Başkan Yardımcısı Mehmet Gülen, Fen İşleri Müdürü Özgür Karamut, Kırsal Hizmetler Müdürü Menderes Sivri, Batı bölgesi hizmet birimlerinin yetkilileri ve muhtarlar katıldı.

\ \ \ \

HİZMET GÖTÜRMEDİĞİMİZ NOKTA YOKTUR

\ \ \ \

Mahallelerden gelen talepleri her zaman yerine getirdiklerini belirten Alanya Belediye Başkanı  Adem Murat Yücel, “ Yaylalarımızda dahil tüm bölgelerimizde hizmetlerimiz devam ediyor. Şu an itibari ile belediye olarak girmediğimiz hiçbir bölge yoktur. Bazı bölgelerde asfalt, bazılarında altyapı ya da başka bir çalışma vardır. Ama hizmet almayan hiçbir nokta yoktur. Öncelik sırasınagöre hizmetlerimizi sürdürüyoruz.” dedi.

\ \ \ \

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

\ \ \ \

Konaklı Muhtarı Osman Kaya, “Batı bölgesi muhtarları olarak ikinci toplantımızı düzenledik. Amacımız Başkanımız ve meclis üyeleri ile bir araya gelmek. Bölgemizde yapılan çalışmaların istişaresini yapmak ve eksiklikleri iletmek. 2 yılda hızlı ve çok önemli hizmetler aldık. Hala da alıyoruz. Diğer eksiklerimizi belediyeye ilettik. Hepsine geri dönüş yapılıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

\ \ \ \

SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜCÜ HALKA YANSITIYORUZ

\ \ \ \

Muhtarlara ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Yücel, “İstişare ve birlikte yönetmek halkımızın her zaman yararınadır. Biz muhtarlardan aldığımız güç ve desteği halkımıza hizmet olarak yansıtıyoruz. Alanya Belediyesi gerek kurum olarak gerekse yatırım olarak güçlü bir belediyedir. İnşallah birlikte çalışarak daha da güçlü hale geleceğiz.” dedi.

\ \