Avsallar ve çevre mahallelerin talebi üzerine bölgedeki vatandaşlarla buluşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 750 kişilik salonu neredeyse 2’ye katlayanvatandaşlar, Avsallar Düğün Salonu’nda yapılan istişare toplantısı için salona giren Başkan Yücel’i yoğun alkışlar eşliğinde ayakta karşıladı. Başkan Yücel tarafından bölgeye kazandırılan hizmet ve yatırımların yer aldığı sine-vizyon gösteriminin ardından vatandaşlar taleplerini birebir Başkan Yücel’e aktarma fırsatı buldu.

SORU-CEVAPLA VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, açılış konuşmasının ardından vatandaşlar ile soru-cevap bölümüne geçti. Bugüne kadar yapılan hizmetlerden son derece memnun olduklarını belirten vatandaşlar, talep ve önerilerini tek tek Başkan Yücel’e ilettiler. Vatandaşları can kulağıyla dinleyen Başkan Yücel, taleplerin en kısa zamanda çözümleneceğini söyledi.

YÜCEL: “VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Vatandaşları tek tek dinleyen Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, salonu hıncahınç dolduran vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Yücel; “Elimizden gelen gayreti göstererek ekip arkadaşlarımızla beraber 7’den 70’e, köylüsüyle kentlisiyle, yerlisiyle yabancısıyla, şehri mutlu etmek için huzurlu bir Alanya oluşturmak için yerinde ve zamanında sağlıklı ve kaliteli hizmet yapmak için var gücümüzle çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.” Dedi.