Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Teşkilatı’nda kongreye sayılı günler kaldı. Daha önceki yıllarda adeta bir bayram havasında geçen AK Parti kongresi bu yıl, korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek. Katılımın kısıtlı olacağı ve sosyal mesafe, maske, hijyen gibi kurallara dikkat edilecek olan kongre 19 Eylül tarihinde Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilecek.

ESKİLERDEN TAM DESTEK

2017 yılında ilçe teşkilatının başına geçen ve 3 yılda yaptığı çalışmalarla taraflı, tarafsız herkesin sevgisini kazanan Mimar Mustafa Toklu, kongreye tek aday olarak girecek. Genç yaşında siyasi kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Başkan Toklu, bugüne kadar yaptığı çalışmalar ile gönüllerde taht kurmuş durumda.

Göreve geldiği ilk günden beri ahde vefa diyen Başkan Toklu, partiye emek vermiş isimleri hiçbir zaman unutmadı. Ahde Vefa adı altında bir çok organizasyon gerçekleştiren Başkan Toklu, hem bireysel olarak hem de bu tarz organizasyonlarla partide görev almış ve emek vermiş isimlerin takdirini toplamayı bildi. AK Parti’nin kurulduğu 2001 yılından beri, partiye emek veren herkesi kucaklayan Başkan Toklu’ya mevcut partililer gibi partinin eski ve ağır topları da kongrede tam destek verecek.