27 Mart 2016 tarihinde Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmeleri sonucu şehit olan Polis Özel Harekat (PÖH) memuru 40 yaşındaki Coşkun Nazilli, şehit oluşunun 5. yılında Alanya Garnizon Şehitliği'nde anıldı.

Korona virüs tedbirleri altında gerçekleştirilen mevlitte Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, şehit Coşkun Nazilli’yi kabri başında ziyaret etti.

Mevlit hatmini Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan yaparken, Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı ile meslektaşları ve şehit annesi Sultan Nazilli’de mevlide katılım gösterdi.

“ŞEHİTLERİMİZE NE KADAR DUA ETSEK AZDIR”

Edilen duaların ardından konuşan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, “Türk Milleti şehitlerimizin ve gazilerimizin değerini her daim bilmiş ve bilecektir. Milletimiz, şehitlerimizi yılın belirli günlerinde değil her gün anmış, asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Şehit düşen Polis memuru Coşkun Nazilli’nin 5. Sene-i devriyesi ve Berat Kandili münasebetiyle bugün mevlit okuttuk. Şehit ve gazilerimize ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diler, Berat Kandilinizi kutlarım” dedi.