CHP İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, grup yolu niteliğindeki Çamlıca-Sapadere yolu için 2 milyon TL bütçe ayrıldığını ve sıcak asfalt çalışmasına önümüzdeki hafta başlanacağını belirtti. Çamlıca-Sapadere yolu için Böcek’in talimat verdiğini ifade eden Karadağ, “Şu anda yayla mevsimi açıldığı için bu yollar çok önem arz ediyor. Aynı zamanda Karamanlar-Orhan yolu da yine yıllarca yapılmayan bir yoldu. Bu yolun da sathi asfalt kaplaması yapımına başlandı. Kısa zaman içerisinde burası da bitirilecek. Özellikle yaylaya göç eden halkımızın hizmetine sunulacak. İmamlı ve Uğrak yaylasında da şu an reglaj çalışmaları başladı. Söbüçimen yolu üzerinde yine genişleme ve reglaj çalışmaları başladı. Yayla yollarının aşağı yukarı birçoğunda şu an büyükşehir belediyesi kırsal hizmetler ekibi özellikle kış dönemi içerisinde bozulan yerlerin raglaj çalışmasını yaparak asfalta hazır hale getirmek için çalışmalara başlamış bulunuyor” dedi.

“SU SORUNU ÇÖZÜLMEK ÜZERE”

Yaylalarda sadece yol değil, su sorunu da bulunduğuna dikkat çeken Karadağ, “Yayla gezilerinde en büyük problemlerden birisi su sorunuydu. Bunların başında birkaç tane yaylaya hitap eden Kaş Yaylası’nın su sorunu çözülmek üzere. Bu çalışma da başladı. İnşallah orada da su sorunu çözülecek. Aynı zamanda ASAT'ın çalışmalarından dolayı bozulan birçok yolun da asfalt kaplamaları, yama işleri şu an devam ediyor. Sürekli devam edecek” diye konuştu.

“BÖCEK, ALANYA’MIZA ÇOK ÖNEM VERMEKTE”

Böcek’in Alanya’ya çok önem verdiğini vurgulayan Karadağ, “Büyükşehir tarafından Alanya’mıza atanan hizmet birimlerinden Ahmet Uzun, bu hafta içerisinde görevine başlıyor. Aynı zamanda Barış Arslan Ulaşım Hizmet Birliği’nde görevli olarak başlayacak. Aşevinde Emine Keyaoğlu göreve devam ediyor. Can Baysal da Etüt Merkezi koordinasyonunda görevlendirildi. Gerçekten Böcek, Alanya’mıza çok önem vermekte. Alanya’mızın gelişimini, çalışmalarını dikkatle takip etmekte ve bundan sonra da aynı şekilde devam edecek” ifadelerini kullandı.