HABER – Muammer SOYLU

Alanya Belediye Meclisi’ne CHP oylarıyla seçilen, sivri dili, keskin konuşmalarıyla partisi tarafından dışlanan Bağımsız Meclis üyesi İnşaat Mühendisi Yılmaz Bağışlar, Alanya Balıkçılar Kooperatifi ile Ak Partili yöneticilerine sosyal medya hesabından çıkış yaptı. Bağışlar, iskeledeki Alanya’ya yakışmayan görüntüler karşısında “İstinat duvarı için Alanya kamuoyu ortak hareket etmeli” dedi.

‘’BOL KESEDEN ATANLARA İTHAF OLSUN’’

“Proje geliştirmek, hizmet üretmek, iş yapmak farklı meziyetler ister” diyen İnşaat Mühendisi Bağışlar ‘’Dışarıdan bakıldığında kolay gözükse de bir o kadar zor ve meşakkatli bir olaydır. Planlama ister, emek ister, mücadele ister, cesaret ve irade ister. Örnek; iki metre istinat duvarı yapılamayan bir Alanya İskelesi. Lafa gelince bol keseden atanlara, eleştiriye gelince sınır tanımayanlara ithaf olunur’’ dedi.

‘’RİSK ALIN, İŞ YAPIN’’

Ak Partililere eleştirinin dozunu artıran sivri dilli, bağımsız Alanya Belediye Meclis üyesi Yılmaz Bağışlar ‘’Risk alın, iş yapın da görelim, alkışlayalım. Belediye gibi kamu kurumlarımızın yaptığı veya planladığı hizmetlere sürekli bir kulp takma, eksik arama yarışına giren koskoca Alanya kamuoyunun, aylardır yıkık durumda bulunan iskeledeki 2 metrelik istinat duvarına bir çözüm bulamaması abesle iştigaldir. Azıcık da siz kafa yorun, risk alın, iş yapın da görelim, alkışlayalım’’ ifadelerini kullandı.