HABER – Muammer SOYLU

Alanya’nın tanınmış avukatı, bir dönem Antalya Baro Başkanlığı yönetim kurulu üyeliğine bağımsız aday olan Ahmet Delikanlı’nın 63 yaşındaki babası Mustafa Delikanlı dün hayata veda etti. Avukat Delikanlı, iki ay önce amcası Mahmut Delikanlı’nın ölüm haberiyle sarsılmıştı. Çok sevdiği amcasının acısını unutamayan Avukat Ahmet Delikanlı, bu kez aynı amcası gibi babasının kansere yenik düşmesiyle adeta yıkıldı.

KADERLERİ AYNI OLDU

Avukat Ahmet Delikanlı geçen ay amcasının ölüm haberinin ardından, “Canım amcam Mahmut Delikanlı'nın bu sabah ölüm haberini aldık. Kendisi uzun süredir kanser ile savaş veriyordu. Yakın dost ve akrabalarına duyurulur” şeklinde bir duyuru yayınlamıştı. Alanya barosu Avukatı Ahmet Delikanlı, dün aldığı acı haberle babası Mustafa Delikanlı’nın da vefatını öğrenince kahroldu.

Avukat Delikanlı aldığı acı haberi dost, akraba ve meslektaşlarına şu şekilde duyurdu:

“Canımız, her şeyimiz, evimizin direği babamız hakkın rahmetine kavuşmuştur. Uzun süre kanser mücadelesini amcam gibi babam da ne yazık ki kaybetti. Kaderleri aynı olmasından öte Bafra'nın yiğit delikanlıları olarak her zaman anılacak ve sevileceklerdir. Pazartesi sabah 10:00 - 11:00 arasında, Bafra Asri Mezarlığı'na defnedilecektir. Dostlarımıza, akrabalarımıza ve sevdiklerimize buradan duyurulur”

Gazeta Alanya ailesi olarak Mustafa Delikanlı’ya Allah´tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.