Haber - Muammer SOYLU

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ALTSO) bugün yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, önderliğine gerçekleştirilen toplantıda odanın yaptığı ve önümüzdeki günlerde yapacağı çalışmalar masaya yatırıldı.

Toplantı sonrası ise sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. ALTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Hilmi Bilal Sözen ve Ali Orkun’un doğum günleri beraber kutlandı. Aynı haftada dünyaya gelen iki isim Başkan Mehmet Şahin tarafından yapılan sürpriz kutlama karşısında oldukça mutlu oldular. Pastanın üzerindeki mumları birlikte üfleyen iki Sözen ve Orkun, Başkan Şahin’e ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, tebrikleri kabul ettiler.

BAŞKAN ŞAHİN’İN DOĞUM GÜNÜ HASSASİYETİ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, hiçbir yönetim kurulu üyesinin doğum gününü unutmayarak büyük bir titizlikle çalışma arkadaşlarının en mutlu günlerinde onlara sürpriz yapmaya devam ediyor. Her hafta yapılan yönetim kurulu toplantılarında yönetim kurulu üyelerinin doğum günlerini kutlayan ve kendilerine pasta ikram eden Şahin’in hassasiyeti dikkat çekiyor. Şahin yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra oda çalışanlarının da doğum günlerini muhakkak hatırlıyor ve kutlamayı ihmal etmiyor.

Başkan Şahin doğum günü konusunda hassas olduğun belirterek, “Gece gündüz beraber çalıştığımız, yol arkadaşlarımızın hem iyi günlerinde hem de kötü günlerinde yanlarında oluyoruz. Doğum günlerinde kendilerine ufak bir kutlama yaparak dostluğumuz pekiştiriyoruz ve bu anlamlı günde kendilerine hoş bir anı bırakmak istiyoruz. Bugün doğum günlerini kutladığımız iki değerli arkadaşımız Hilmi Bilal Sözen’e ve Ali Orkun’a da yeni yaşlarının başarı, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim. Yönetim kurulu arkadaşlarımız ile birlikte Alanya için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


Hilmi Bilal Sözen ve Ali Orkun yapılan kutlama sonrası tebrikleri kabul ettiler.