HABER – Muammer SOYLU

Süper Lig'in 27. haftasında temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaştı. İyi bir futbol ortaya koyan temsilcimiz engel olamadığı Alessane Ndao ve Fabio Borini’nin golleriyle 2-0 mağlup oldu. Aytemiz Alanyaspor bu yenilgiyle 42 puanda kalırken Akdeniz ekibi galibiyet hasretini de üç maça çıkardı. Son üç maçtan yalnızca 1 puan çıkarabilen Çağdaş Atan'ın ekibi bu üç maçta da rakip kaleye gol atamadı.

KİMSE ANLAM VEREMEDİ

Maç sonrası taraftarlar yaşanan pozisyonlar hakkında kritik yaparken enteresan bir olay yaşandı. Saat 13.30’da başlayıp 15.15’te biten maçın ardından yaklaşık 2 saat geçti ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, resmi twitter hesabından saat 17.12'de bir paylaşım yaptı.

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

“Turuncu Yeşil sevdamıza #Karagümrük deplasmanında başarılar diliyorum” şeklindeki paylaşımında Alanyaspor’a başarılar dileyen Başkan Yücel’in, turuncu yeşillilerin yenilgisinin ardından böyle bir olaya imza atması taraftarların tepkisini çekti. Bazı vatandaşlar ise yapılan paylaşım üzere, “Başkan Adem Murat Yücel sanki bizimle dalga geçiyor. Yenildik başkan, kendine gel” dediler. Maç başlamamış gibi Alanyaspor'a başarılar dileyen başkan Yücel, yaptığı bu paylaşımla büyük pot kırmış oldu.

Başkan Yücel’in bu paylaşımı bilerek mi yoksa yanlışlıkla mı yaptığı ise bilinmiyor.