Turuncu Yeşil Alanyaspor Kulübü, 2021 Yılı Olağan Genel Kurulu mevcut Hasan Çavuşoğlu’nun tek liste kongreye gitti. Çavuşoğlu, üyelerin tamamının oyunu alarak hem güven tazeledi, hem de tekrar başkan seçildi.

ASİL YÖNETİCİ 37'E YÜKSELDİ

Alanyaspor'un daha önce 25 kişiden oluşan yönetim kurulu asil sayısı artırıldı, tüzük değişikliğine gidilerek 37'ye yükseldi. Başkan Çavuşoğlu’nun yeni yönetim kurulu üyelerini genç ve çalışkan kişilerden oluşturması gözlerden kaçmazken, kulübün eski Mali Başkanı Ahmet Paşaoğlu, tekrardan yönetime girdi. Alanyaspor’da uzun yıllar görev yapan Metin Fahri Özçelik ise yeni oluşan yönetimde yer almadı.

İŞTE O YENİ İSİMLER

Alanya’nın başarılı ve pırıl pırıl, vizyoner genç iş insanı, Gayrimenkul alım satım firması Easy Home'nin Satış Müdürü Tolga Kavuklu, Bir Alanya markası Rest Property'nin sahibi, yönetim kurulu Başkanı ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ALTSO Meclis üyesi Nihat Tufan,  Alanyaspor’un başarıdan başarıya koşması için mücadele edecekler. Alkollü, alkolsüz içecek ve turizmcilik alanında faaliyet gösteren Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu üyesi Metin Kırbıyık, Alanyum Alışveriş ve Eğlence Merkezi Genel Müdürü Ahmet Paşaoğlu ile yeni yönetime katılan isimler şöyle sıralandı. Cuma Kadıoğlu, Cuma Bozkurt, Fatih Kurşun, Fazlı Ciğerli, Hüsamettin Akyüz, Mehmet Ali Işık, Mehmet Has, Mevlüt Görücü, Oktay Cebeci, ve Veysi Aladağ oldular.