Alanya’nın sevilen isimlerinden muhasebeci ve aynı zamanda müzisyen Gürkan Özmen, 3’üncü video klibi Youtube’da Netd kanalı’nda yayınlandı. Sözü müziği kendisine ait olan Bir Daha isimli parçanın aranjörlüğünü Yalçın Duran yaparken, klibin yönetmenliğini Erkan Güneş yaptı.

Özmen daha önce Aradım ve Sen Yoksun isimli parçalarına klip çekerken, o parçanın da aranjörlüğünü Yalçın Duran yapmıştı. Diğer iki klibinde de olduğu gibi bu klibini de Alanya’da çektiklerini ifade eden Özmen, ‘Alanya’nın doğasını, denizini tanıtmak amacıyla yaptık. 3’üncü klibim olan ‘Bir Daha’ 1 Haziran’da yayına girdi ve klibimizde yine denizi ile doğası ile Alanya teması işlendi’ diye konuştu.

Öte yandan ne kadar zor bir iş yaptıklarını ifade eden Özmen, kliplerin çekimi konusunda Alanyalı iş adamlarından destek beklediğini söyledi. Özmen, ‘Müzik ile uğraşmak güzel ama ilk başlarda hobi olarak başladığımız bu aktivite zamanla profesyonelliğe doğru yol aldı. Tabii ki sorunlarımızda oluyor. Alanya halkından ilgi ve yardım bekliyorum. Klip çekimleri meşakkatli ve yorucu oluyor. İşin ekonomik boyutları da var, kliplerimize genelde sponsorlar destek oluyor. Yeni çalışmamızda da sponsor arayışı içerisindeyiz. Alanya halkının destek olacağını umuyorum’ diye konuştu.