HABER – Muammer SOYLU

Alanya 25 Metrelik yol üzerinde ‘Altınbaki’ Kuyumculuk’un ikinci şubesi, düzenlenen açılış töreniyle Alanyalıların hizmetine açıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, oda temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldığı törende yeni şube, yapılan dua töreniyle kapılarını araladı.

“TASARIMLAR KENDİLERİNE ÖZEL”

Açılışa katılan tüm davetlilerle yakından tek tek ilgilenen ‘Altınbaki’nin isim babası ve markanın kurucusu Ömer Ali Baş, “20 yıldır Alanya’da kuyum sektöründe hizmet gösteriyorum. Altınbaki şirketinin ikinci şubesini 25 Metrelik yol üzerine buraya açtık. İnşallah bundan sonra da zincirlerini düşünüyorum. Franchising olma yolunda hızla hedefliyoruz. Alanya halkımıza en iyi hizmeti getirmek için kurulmuş bir şirketiz. Bu amaçla da ikinci şubemizi açtık. Elimizden geldiği kadar en güzel şekilde kendi tasarımlarımızla, kendi ürünlerimizle ön plana çıkmayı düşünüyoruz” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL 50’YE VARAN İNDİRİMLER

Müşterilerine ‘Hoş geldiniz’ manasında açılışa özel indirimlerden de bahseden Ömer Ali Baş, “Açılışımıza özel pırlanta baget, tektaş ve beştaş ürünlerde yüzde 50’ye varan indirimlerimiz mevcut. 14 ayar ürünlerde ve saatlerde ise yüzde 30 indirimimiz var. 22 ayarda da maliyetine karsız satışlarımız olacak. İndirimlerimiz fiyat üzerinde değil, gerçek indirim. Zaten bizden alış veriş yapan bir müşterimiz bu indirimi fark edecektir” dedi.

‘ÇOK GÜZEL BİR DEĞER’

Açılış konuşması yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya’nın her geçen gün daha da güzelleştiğini belirterek “Alanya’mız her geçen gün daha da güzide bir şehir oluyor. Sayın Ömer Ali Baş’a da böyle güzel bir değeri ilçemize kazandırdığı için teşekkür ederiz. Bu mübarek günde Altınbaki firmasının ikinci şubesine hayırlı kazançlar dilerim” şeklinde konuştu.

‘GÜZEL BİR KUYUMCULUK KONSEPT KAZANDIRDI’

Başkan Yücel’in konuşmasının ardından son olarak mikrofonu eline alan ve zamanın çok değerli olduğunu belirten, çalışan ve üretim yapan firmalara destek olunmasını isteyen Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, “Öncelikle Ömer arkadaşıma böyle bir konsepti Alanya’ya kazandırdığı için teşekkür ederim. Kendisi zaten kuyumculuk alanında Alanya’da faaliyet gösteriyordu. Burada da iç piyasaya yönelik bir konsept kuyum dükkanı açması çok güzel oldu. Rabbim hayırlısıyla bol kazanç versin. Hayırlı olsun” dedi.

BABA BAŞ’IN DUALARIYLA AÇILIŞ YAPILDI

Konuşmaların ardından açılış duası için işletme sahibi Ömer Ali Baş’ın imam babası, Kazım Hoca lakaplı Kazım Baş yerini aldı. Edilen duanın ardından açılış kurdelesini, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Baba Baş ile Ömer Ali Baş birlikte kestiler.