HABER - Muammer SOYLU

Türk Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ömer Kocaman'ın eşi Nazlı Güven Kocaman, amansız bir hastalık olan akciğer kanseriyle yaklaşık 1,5 yıldır mücadele ediyordu. 1 ay önce durumu ağırlaşan Kocaman, tedavisi için hastaneye kaldırıldı. Günden güne durumu kötüye giden Kocaman, dün hayatını kaybetti.

Nazlı Güven Kocaman'ın eşi Dr. Ömer Kocaman, 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanı ve 25’nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Antalya Ak Parti Milletvekili aday adayı olmuştu. Memleketi Alanya olmak üzere Kaş’tan Gazipaşa’ya kadar yaptığı siyasi gezilerinde birçok kişiden teveccüh kazanarak hemşerilerinin gönlüne taht kurmuştu.

"HEP KALBİMDE OLACAKSIN"

Birçok kesim tarafından sevgi ve saygı kazanan Türk Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ömer Kocaman ise eşinin ölümünün ardından, “Hep kalbimde olacaksın” diyerek duygu dolu bir mesaj yayınlandı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Kocaman, "Sevgili eşimi, kıymetlimi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyim. 1.5 yıldır savaştık, olmadı. Nazlım melekti, Rabbimin cennetinde meleğimle buluşacağız. Biz her iki cihanda beraber olmak için evlendik. Çok sevdim. Hep kalbimde olacaksın benimle bir tanem!" ifadelerine yer verdi.

TAZİYE YERİ BELLİ OLDU

Kocaman’ın cenazesi yarın ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İstanbul Karacaahmet Mezarlığına defnedilecek. Taziyesi ise Cumartesi günü Sugözü Mahallesi’ndeki evlerinde yapılacak.

Gazete Alanya ailesi olarak Nazlı Güven Kocaman’a Allah’tan rahmet, başta eşi Ömer Kocaman olmak üzere sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.