Alanya’nın Obaalacami eski muhtar İsmail küçükyanık’ın babası, mahallenin en yaşlısı Arif Küçükyanık, evlerinin balkon demirine kendini asarak hayata veda etti. Çevresi tarafından kaşıkçı olarak bilinen, tahta kaşık, oklava ve tahtadan evde kullanılan eşyaları yapmakla ünlü, adeta odunlara 'hayat veren' 82 yaşındaki Alzheimer hastası Arif Küçükyanık’ın ölümü hüzne boğdu.

İddialara göre feci olay şu şekilde gelişti:

Arif Küçükyanık, dün akşam evinin balkonuna kendini iple asarak hayata veda etmek istedi. Çevre sakinlerinin dikkati üzerine olay yerine gelen yakınları Küçükyanık’ın boynundan ipi zorla çıkarmaya çalışırken, kendini boşluğa bırakan Küçükyanık’ın boynu kırıldı. 112 sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak Küçükyanık'ı ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yapılan bütün uğraşlara rağmen kurtarılamayan Küçükyanık, hayatını kaybetti.

DEFNEDİLDİ

Merhum Küçükyanık'ın cenazesi bugün ikindi namazından sonra saat 18:00'de Obaalacami mahalle mezarlığına defnedildi. Gazete Alanya olarak merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.