HABER - Gazete ALANYA

Alanya’nın en önemli sorunlarından biri olarak gösterilen hijyen ve temizlik problemi şehrin her yerinde etkisini hissettiriyor. Bir vatandaş mahallelerin hijyen yönünden oldukça eksik olduğunu belirtirken bir vatandaş ise Alanya Otogarı’nda iğrenç bir kokunun hakim olduğunu belirterek tepki gösterdi. Eda Ünal isimli vatandaş koku hakkında belediyeye şikayette bulunarak, “Alanya otogarında buram buram b*k kokuyor. Böyle bir şehrin otogarının böyle bir durumda olması içler acısı. Kokuyu çekemedik tabi ama virüsten değil kokudan korunmak için zaten maske şart. Ya arıtmayı taşıyın ya da bir çare bulun bu duruma. Gerçekten kokudan durulmuyor otogarda.” ifadelerini kullandı.

“MAHALLELER LEŞ GİBİ”

Nilgün Çakmakgözlüoğlu isimli vatandaş ise korona virüs varken bile Alanya’ya insan sağlığına önem verilmediği belirtti. Çakmakgözlüoğlu, “ Covid-19 var fakat sokaklar mahalleler leş gibi, çöp konteynerler kapaksız koku berbat. Alanya’da bu durum olmamalı neden takip edilmiyor?” dedi.  

“BELEDİYEDEN YARDIM BEKLİYORUZ”

Sözlerine devam eden Çakmakgözlüoğlu, “Alanya’da gerçekten insan sağlığına bu kadar mı önem veriliyor? Lütfen Sanayi Zeki oto cam sokağında yaşadığımız ve Alanya’nın birçok noktasına yaşanan bu duruma el konulsun. Belediyeden acil yardım bekliyoruz.” ifadelerine yer verdi.