2019 yılı içerisinde, eTwinning faaliyeti kapsamında ülkemiz genelinde öğretmenler toplam 8527 Kalite Etiketi başvurusu gerçekleştirmiş olup, Alanya genelinde başvuru yapan öğretmenlerinden 5 kalite etiketi, 5 Avrupa kalite etiketi almaya hak kazandı. Ayrıca 2019 yılı içerisinde gerekli kriterleri taşıyan Alanya Anaokulu’da 2019 ETWINNING OKULU kalite etiketi ile ödüllendirildi.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 30/11/2020 Pazartesi günü online olarak yapılan ödül töreninde ödül alan okul ve öğretmenlere İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, “Yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve önümüzdeki süreçte bu alanda daha çok katılımla öğrencilerimize faydalı olacağımıza inanıyorum” dedi.  

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz, “Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimize ödüllerini vererek; öğrenci, veli, öğretmen ve okullarımıza farklı çalışma alanları ve bakış açıları kazandıran, yeteneklerini geliştiren ve ufuk açan bu tür faaliyetlerin daha da artması hepimizi gururlandırmaktadır, hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

2019 YILI ETWINNING ÖDÜLÜ ALAN OKULLAR

2019 Yılı eTwinning Kalite Etiketi Ödülü Okul Listesi

S.N.

OKUL ADI

1

Alanya Anaokulu

2

Alanya Şehit Cennet Yiğit Anaokulu

3

Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu

4

Fatma Özmüftüoğlu İmam Hatip Ortaokulu

5

Sema Eray Erdem Ortaokulu

ÖDÜL ALAN ÖĞRETMENLER

2019 Yılı eTwinning Kalite Etiketi Ödülü Öğretmen Listesi

S.N.

ÖĞRETMENİN ADI SOYADI

OKUL

1

Dilek EKİCİ

Alanya Anaokulu

2

Hülya ÇEVİK

Alanya Şehit Cennet Yiğit Anaokulu

3

Belkıs ERGÜN

Cikcilli Mehmet Emine Öncü İlkokulu

4

Hakan ÇALIŞ

Fatma Özmüftüoğlu İmam Hatip Ortaokulu

5

Volkan GÜNEŞ

Sema Eray Erdem Ortaokulu