HABER - Muammer SOYLU

Hüseyin Değirmenci’nin başkanlığını yürüttüğü Alanya Otelciler Pansiyoncular Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası’nda korona virüs pozitif şoku yaşanıyor. Çalışan 3 personelden 2’sinde korona virüs vakası tespit edildiği ve evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi.

KAYMAKAM ÜRKMEZER DÜN ZİYARET ETMİŞTİ

Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer dün Alanya Pansiyoncular ve Lokantacılar Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak ile Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuri Demir'i ziyaret etmişti. Alanya Otelciler Pansiyoncular Lokantacılar Kafeteryacılar ve Turistik Eşya Satıcıları Odası’nda çalışan 2 kişide görülen korona virüs vakasının ardından Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer’in nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

“BİZLERİN TUTUM VE DAVRANIŞLARI YÖN VERECEK”

Kaymakam Dr. Fatih Ürkmezer, 3 odaya yaptığı ziyaret sonrası açıklama yaparak şu ifadeleri kullanmıştı:

 “Toplumsal hayatımızın yapı taşlarından olan Odalarımızın başkanlarına hem iade hem de istişare anlamında ziyarette bulundum. Özellikle Cumhurbaşkanımızın açıklamaları ile belirlenen kademeli normalleşmeye ilişkin görüş alışverişinde bulunduk. Yaşadığımız şehrimiz halen yüksek riski temsil eden Turuncu iller listesinde ve buna göre belirlenen bazı normalleşme adımları başladı. Bundan sonra önümüzde kırmızı kategoriye düşme riski veya sarı kategoriye çıkma ihtimali var. Bunlardan hangisi olacağına bizlerin tutum ve davranışları yön verecek. Burada da başta esnaflarımız olmak üzere hepimize büyük görevler düşüyor. Lütfen herkes belirlenmiş olan kurallara sıkı sıkıya uysun ve maske, mesafe ve hijyen tedbirlerini elden bırakmasın, çevrelerine de bu konuda örnek olsun. Bu vesile ile bu zor dönemde hepimize destek veren tüm odalara ve değerli başkanlarına teşekkür ediyorum” şeklinde konuşmuştu.