ÖZEL HABER - Yüksel SOYLU 

Günümüzde yüksek paket fiyatları ve saçma politikaları ile müşterilerini yolunacak kaz olarak gören Turkcell, kullanıcılarını mağdur etmeye devam ediyor. Her gün sayısız şikayet alan firma, sorunları çözüme kavuşturmak yerine çoğu zaman müşterilerini oyalamayı tercih ediyor. İddiaya göre Alanya’da Turkcell Tuluklar mağazasından kurumsal hatta geçiş yapmak isteyen Gürkan Özmen, kendisine yardımcı olmayan mağaza çalışanları ve saha elemanlarına ateş püskürdü.

Saha elemanlarından tutun da kurumsal müşteri temsilcilerine kadar tüm çalışanlarının işlerini savsaklayarak yaptığını ve bırakın yardımcı olmak en ufak sorunları bile çözemediklerini belirten Özmen, 9 aydır yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Özmen, kendisine neredeyse bir yıldır haksız yere gelen faturaları ödemek zorunda kaldığını belirtti ve sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak “Maalesef böylesine büyük bir kurum sırf saha çalışanlarının ilgisiz alakasızlığı yüzünden zan altında kalıyor. Alanya’da Turkcell Tuluklar mağazasından 9 ay önce yapılan kurumsala geçiş işlemlerim henüz tamamlanamamış olup kazık gibi faturalar gelmeye devam etmektedir. Saha elemanları her gün “tamam bugün geliyoruz” deyip sonradan telefona bakmıyorlar. Turkcell’e geçecekseniz bir daha düşünün derim. Süslü sözlerle sizi kandırıp indirim yapacağız diyerek sözleşme imzalandıktan sonra defolup gidiyorlar ve yüzüne bakan olmuyor.” İfadelerini kullandı.

MEMNUNİYET DÜZEYİ %28

Tüketicilerin kullanmış oldukları firma hakkındaki sorunlarını paylaştığı Şikayetvar.com sitesinde on binlerce şikayet alan Turkcell, %28’lik memnuniyet puanı ile kullanıcısına verdiği değeri de gözler önüne seriyor. Yer alan şikayetlere bakıldığında ise rezaletin boyutu farklı bir noktaya taşınıyor.

Sosyal medya üzerinden Özmen’e destek verenler arasında yapılan yorumlar ise şu şekilde:

“Onlar İşleri Bitene Kadar Peşinizde Dolanırlar Gürkan Bey... Haksız Kazançları Zehir Zıkkım Olsun....”

“Geçmiş yıllar da , Sadece Yazları iki ay kullandığım Faturalı hattım için , 10 ay kullanılmayan aylar için ödediğim miktarlar aklıma gelince , tüm sistemin kulakları çınlıyor..Kapanışım için çektiklerim ödediklerim de cabası..”