Yapılan çalışmalarda şahsın İstanbul plakalı aracında, yanında U.Ş. isimli şahıs ile birlikte Küçükhasbahçe Mahallesi, 605. Sokak üzerinde F.A. isimli şahıs ile buluştukları ve bir müddet sonra ayrıldıkları görüldü. F.A. isimli şahıs aynı sokak üzerinde durdurulduğunda şahıstan 5,5 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Çalışmaların devamında dün gece saat 00.40 sıralarında Kızlarpınarı Mahallesi, Spor Caddesi üzerinde F.Ş. yanında H.G. ve F.D. isimli şahıslar ile durduruldu ve H.G. isimli şahsın elinde bulunan poşette 3840 adet Ecstasy hap maddesi ve 6 gram esrar maddesi ele geçirildi.

F.A. isimli şahsın skank maddesini satın aldığını beyan ettiği U.Ş. isimli şahıs, gece saat 03.20 sıralarında Kadıpaşa Mahallesi, Kemal Reisoğlu Caddesi üzerinde yakalandı. Cumhuriyet Savcısı talimatı gereği F.A. ve F.D. isimli şahıslara uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan işlem yapıldı ve şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı. F.Ş., U.Ş. ve H.G. isimli şahıslara ise uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan işlem yapıldı, şahısların bugün Alanya Adliyesi’ne sevk edileceği bildirildi.