HABER - Yüksel SOYLU

Alanya Belediyesi tarafından Dinek-Kargıcak arasında kalan sahil bandında yapımına devam edilen kesintisiz bisiklet yolu yapımına devam ediliyor. Pandemi sebebiyle iş yapamayan Kadıpaşa ve Hacet mahallesi esnafları ise kendi caddelerine yapılmak istenen bisiklet yoluna tepki gösteriyor.

“BİSİKLETLİLER BU YOLU KULLANMAZ”

Projeye tepki gösteren Kadıpaşa Mahallesi Stad Caddesi esnafları da bisiklet süren vatandaşlarla bir dertleri olmadıklarını belirterek, “Sahil bandında yapılan bisiklet yolu projesini destekliyoruz. Sonuçta bir çok kişi spor amaçlı olarak sahilde bisiklet sürüyor. Ancak bizim caddemizden geçirilmek istenen bisiklet yoluna karşı tepkiliyiz. Eğimli olan bu yol bisikletliler için uygun değil. Kış gününde tertemiz yolu kazıp hem caddemizi hem de işlerimizi daha da berbat etmeyin” dediler.

“BAŞKAN BİZİ DÜŞÜNSÜN”

Mahallelerinde bulunan bisiklet yollarının zaten kullanılmadığı belirten Stad Caddesi esnafı, “Kadıpaşa’da yapılan bisiklet yollarını inanın doğru düzgün kullanan insan yok. Şimdi dubaları sökmüşler, pandemi sebebiyle esnaf olarak zor durumdayız. Başkanımız Adem Murat Yücel Alanya esnafını düşünerek bu yol üzerinde bisiklet yolu çalışması yapmazsa çok memnun oluruz” ifadelerine yer verdiler.