Haber - Burak ÖZTUNÇ
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geçtiğimiz günlerde yeni bir projeyi hayata geçirmişti. Yıkılan Alanya Belediye Düğün Salonu yerine, pazar alanı kurulmuş ve Alanya kırsalında üretim yapan vatandaşların gelip burada satış yapması için tahsis edilmişti. Dün yerleri belirlenen 395 üretici, bugün ilk kez pazarlarını kurarak bahçeden ve tarladan doğrudan vatandaşa ulaşacak olan ürünlerini satışa çıkardılar.

Kırsalda yaşayan üreticilerin ve Alanya halkının takdirini toplayan uygulamasına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan’dan da övgü geldi. Üretici Pazarı’nı Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret eden Başkan Türkdoğan, pazarcılarla görüşerek, yeni pazar alanında incelemelerde bulundu.

Pazar ziyareti sonrası açıklama yapan Türkdoğan, “Alanya Belediyemiz tarafından yeni oluşturulan Üretici Pazarını Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Pazarcılar Odası Başkanımız ve Meclis Üyemizle ziyaret ettik. Pazarcı esnaflarımıza hayırlı işler diledik. Üretici ve çiftçilerimizin yeni oluşturulan Pazar yerinden dolayı Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel ve ekibine teşekkürlerini ifade etmeleri bizleri memnun etti.” dedi.