Program kapsamında Din Görevlileri tarafından sabah namazı öncesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı, cemaatle sabah namazı kılındı, tesbihatlar okundu, ardından ise Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından birlik ve beraberlik konulu sohbet irad edildi. Ali İmran Suresinden ayetlerin tefsirini yapan Müftü İlhan birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurunu diri tumanın önemine değindi. Müftü İlhan birlik, beraberlik ve kardeşlik şuurunu diri tuttuğumuz takdirde karşı konulamayacak hiçbir hain saldırının, elde edilemeyecek hiçbir zaferin olmadığını vurguladı. Programda ayrıca Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan tarafından birliğimiz, beraberliğimiz, huzurumuz, kardeşliğimiz ve tüm şehitlerimiz için yapılan duaya amin denildi. Program katılımcılara kahvaltı ikramıyla sona erdi.

Program hakkında bilgi veren Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan şu ifadelere yer verdi: “Dün olduğu gibi bugün de sahip olukları en değerli varlıkları olan canlarını bir milleti millet yapan değerler uğruna feda eden, milletimizin birliği, dirliği ve mukaddesatı için hayatlarını ortaya koyan aziz şehitlerimizin ruhlarını ve hatıralarını yad etmek, şuhedaya ve geride bıraktıkları yakınlarına karşı manevi görevlerimizi yerine getirmek ve halkımızın duyarlılığını artırmak amacıyla “Şehitlerimize Vefa İçin Sabah Namazında Buluşalım!” programı düzenledik.

Kuyularönü Camiinde düzenlemiş olduğumuz programımızda cemaatimizle birlikte sabah namazını idrak ettik, tesbihatımızı yaptık, ardından ise birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz ve şehitlerimiz için dualar ettik.

Bu vesileyle bir kere daha şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin ailelerine ve milletimize baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyor, programımızın birliğimize, beraberliğimize, ve kardeşliğimize vesile olması temenni ediyorum.” Dedi.

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İlhan'ın Kuyularönü Camiindeki 01.03.2020 Tarihli Sohbetini dinlemek için linke tıklayınız: https://youtu.be/KT_gtUxmNfs