MHP Genel Merkez yöneticileri, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Türkiye genelinde vatandaş, esnaf ve toplumun her kesiminin dertlerini dinleyip vatandaşlarla buluşmaya devam ettiklerini belirten Türkdoğan, bu kapsamda Antalya programının 4-5 Aralık tarihlerinde MHP Antalya İl Başkanlığında yapılacağını aktardı.

PROGRAMA DAVET

Türkdoğan, MHP genel merkez yöneticileri, Milletvekili Abdurrahman Başkan, MYK üyelerinin katılacağı bu programa Alanya’daki oda, dernek gibi STK’lar; tarım, turizm ve ticaret sektörünün paydaşlarını Antalya’daki programa davet ettiklerini belirtti. Türkdoğan, “Antalya’da yapılacak toplantıda ortaya çıkan gerek Antalya, gerek Alanya’mızın sorunları, bütün sektörlerin beklentileri ve önerdikleri çözüm yollarını, genel merkezimiz, genel merkez yöneticilerimiz bir rapor haline getirecekler ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye arz edecekler” dedi.

ARTARAK DEVAM EDECEK

Türkdoğan, ilçe teşkilatı olarak ‘Adım Adım 2023, İl İl Anadolu’ programı kapsamında vatandaşlarla buluştuklarını ve üye kayıt stantları ile partiye katılım sağlamakta olduklarını ifade ederek bir kez daha vatandaşları MHP’ye üye olmaya davet etti. Türkdoğan, üye kayıt çalışmaları için “Teveccüh gayet güzel. İnşallah bundan sonra da artarak devam edecektir” dedi.