Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kırsal alan ekipleri, İspatlı ve İshaklı Mahalleleri’ni bir birine bağlayan yolda bakım ve onarım çalışması yaptı. Daha önce sıcak asfaltla kaplanan grup yolunun iki mahalleyi bir birine bağlayan bölümünde eksik kalan kısımlar sıcak asfaltla kaplandı. Yolda genel bakım ve onarım çalışması yapıldı.

SAPADERE YOLU GENİŞLETİLİYOR

Demirtaş Grup Yolu iki yıl önce sıcak asfaltla kaplanmıştı. Dar olan Sapadere yolunun ise genişletildikten sonra asfaltlanması kararlaştırılmıştı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal alan ekipleri,  Tırılar yol sapağından Sapadere Mahallesi’nin içine kadar giden yolda genişletme çalışmaları başlattı. Kepçe ve greyderler yolda genişletme çalışmalarını sürdürüyor.    2,5 km uzunluğundaki yol genişletildikten sonra alt yapısı tamamlanarak asfaltlanacak.

UZUNÖZ YOLU ASFALTA HAZIR

Uzunöz Yolu’nda genişletme çalışmaları tamamlandı. Yolun alt yapısı hazırlanarak asfalt dökümüne hazır hale getirildi. Kırsal alan ekipleri, Dim Grup Yolu’ndan Uzunöz Mahallesi’nin içine kadar giden ve 3,5 km olan yolda genişletme çalışmalarından sonra alt yapı çalışmalarını da tamamladı. yoğun bir şekilde çalışan ekipler, yolu asfalt dökülecek hale getirdi. Önümüzdeki günlerde yola asfalt döküm çalışmaları başlayacak.