Olay Mahmutlar Mahallesinde aynı evde ikamet eden Suriye uyruklu H.M.(35) ile H.H. (26) arasında Çalıştıkları inşaatın bahçesinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine H.H., H.M.’nin kafasına sopa ile vurup bıçaklayıp olay yerinden kaçtı.  Aldığı darbelerle ağır yaralanan H.M. ihbar üzerine çağırılan ambulansla hastaneye götürüldü. H.M. tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

VALİZİYLE KAÇARKEN JANDARMAYA YAKALANDI

Yaşanan olayın ardından H.H.’nin yakalanması için çalışma başlatan Mahmutlar Jandarma Karakol  ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri şüpheli şahsı valiziyle ilçeden kaçmak üzereyken yakaladı. Valizde yapılan aramada olayda kullandığı kanlı sopa ve bıçak ele geçirildi.

FAYANS YÜZÜNDEN TARTIŞTIKLARINI SÖYLEDİ

Şahıs karakoldaki ifadesinde , “H.M. ile olaydan bir günce çalıştıkları inşaatta fayans yüzünden tartıştıkları ve H.M.’nin kendisine vurduğunu, ertesi günde yine aynı olaydan dolayı tartıştıklarının ve bu tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine olayın meydana geldiğini” söyledi. H.H. karakoldaki  işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi mahkemece tutuklandı.