Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, son aylarda belediye içerisinde kendine yakın mesai çalışma arkadaşlarını tek tek belediyeden uzaklaştırma kararı alarak, “Başkan geçte olsa doğruları görmeye başladı” yorumlarına sebep oldu.

BENDEN UZAK OLSUNLAR

2014 yılında Büyükşehir Yasası’yla birlikte Alanya beklenenden daha fazla büyüyerek, kocaman bir şehir statüsüne girdi. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, daha iyi ve hızlı hizmet vermek adına yanına güvenerek aldığı, yakın çalışma-ekip arkadaşlarını kendisine çözümden daha çok sorun getirmesi üzerine çareyi belediye binasından uzaklaştırmakla buldu. Başkan Yücel, sırasıyla görev verdiği özel kalem Müdürü Mehmet Erken, Baki Tamer Telli ve Zeynep Öçten Çelik ve son olarak ise Tanıtım Birimi Sorumlusu Berna Ayaz’ı kızağa çekti.

NEREDEN NEREYE

Baki Tamer Telli, Türkiye genelinde kamuoyu araştırması yapan, PR şirketinin anketörler elemanı olarak Alanya’ya geldi. Adem Murat Yücel’in 30 Mart 2014 yılında yapılacak yerel seçimler için Alanya’da anketini yönetti. Alanya’nın yeni Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kendisi gibi genç, şık giyimli, uzun saçlı, kızıl sakalı ile dikkat çeken Baki Tamer Telli'yi bilgi İşlem Müdürlüğü ve ardından da özel kalem müdürlüğü görevine getirdi. Son olarak başkan yardımcılığına atanan Telli, yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde Başkan Yücel’e öncülük yaptı.