Antalya’nın en büyük yatırım bütçesine sahip belediyesinin Alanya Belediyesi olduğunu kaydeden Başkan Yücel, “ Antalya’nın ilçeleri arasında en büyük yatırım bütçesine sahip belediyeyiz. 2018 yılında yeni projeleri ve yeni hizmetleri halkımızın hizmetine sunacağız. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Alanya Belediyesi’nin 345 milyon TL olarak belirlenen 2018 yılı gelir-gider bütçesi Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’ne sunuldu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı meclis oturumunda görüşülen Alanya Belediyesi’nin bütçesi oy birliği ile kabul edildi.

“Yatırım bütçesi en büyük belediyeyiz”

Yatırımlara ayrılan pay ile en büyük yatırım bütçesine sahip belediyenin Alanya Belediyesi olduğunu belirten Başkan Yücel, “Antalya’nın ilçeleri arasında gelir gider bütçesi en büyük 2. Belediyeyiz. Yine ilçeleri arasında en büyük yatırım bütçesine sahip belediye de biziz. Bütçemizi gelecek yıllarda daha da arttırarak Antalya’nın en güçlü ilçe belediyesi olacağız.” dedi.

“2018 yatırım ve hizmet yılı olacak”

2018 yılının yatırım ve hizmet yılı olacağını belirten Belediye Başkanı Yücel, 2018 yılı bütçesinin Alanya halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi. Bütçenin büyük çoğunlukla yatırım ve hizmetlere ayırdıklarını kaydeden Başkan Yücel, Alanya’ya en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek, destek veren tüm Büyükşehir Meclis Üyeleri’ne teşekkür etti.